Yoga/QiGong Ροής & Ηχοθεραπευτικός διαλογισμός

1
min read
A- A+
read
Kynourio Soma
Kynourio Soma

Το “Kynourio Soma” σας καλεί στη 2η συνάντηση της δράσης 

Ανοιχτός Χώρος/Open Space”.

Την Τετάρτη 9 Aυγούστου στην όμορφη τοποθεσία

της Βρύσης του Δικαίου στα Σαπουνακαίικα Αρκαδίας

η Aγγελική Παπαδάτου & η Χέλεν Νόακς προσφέρουν το συνδιαστικό εργαστήρι

 

“Yoga/QiGong Ροής &

Ηχοθεραπευτικός διαλογισμός”

 

ένα ταξίδι με αφετηρία στην συνεχόμενη κίνηση με ροή προς την βαθειά χαλάρωση.

 

 ώρα 19:30 – 21:00 (ώρα προσέλευσης 19:15)

 

Yoga/QiGong: Η συνεχόμενη κίνηση προσφέρει ευελιξία, κινητικότητα και χώρο στο σώμα. Οι κλειδώσεις μας καθώς και η σπονδυλική μας στήλη νοιώθουν την ροή της κίνησης του υγρού μας σώματος προσφέροντας τον χώρο να επανέλθει η αναπνοή στη φυσική του αβίαστη κατάσταση.

 

Ηχοθεραπευτικός διαλογσμός: Οι ηχογαβάθες και το γκογκ μας έρχονται από το μακρυνό Θιβέτ. Ο κάθε κτύπος δημιουργεί έναν ηχητικό κυματισμό που δονεί τα υγρά του σώματος μας και μας φέρνει σε μια βαθειά χαλάρωση. Μέσα από αυτή την κατάσταση προσφέρεται μια δυνατότητα για μεταμόρφωση με απαλό και ευχάριστο τρόπο.

 

Όλες οι Τετάρτες του Αυγούστου κρύβουν εκπλήξεις με πρωτόγνωρες εμπειρίες μέσα από βιωματικά εργαστήρια κίνησης, ζωγραφικής, γιόγκα, αυτοσχεδιασμού, video και άλλα. Ελάτε να ανακαλύψουμε διασκεδαστικές δραστηριότητες που ενισχύουν την σωματική συνείδηση, σ’ αυτό το υπέροχο περιβάλλον της Κυνουρίας με την πανέμορφη φύση της και την πλούσια ιστορία της. Όλα τα εργαστήρια  προσφέρονται δωρεάν στο κοινό κι αφορούν όλες τις ηλικίες και όλους τους σωματότυπους!

Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία!

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται κράτηση θέσης, ενώ προτείνεται να τηρηθεί η ώρα προσέλευσης.

 

Στρωματάκια θα υπάρχουν στον χώρο, αλλά ευχαρίστως μπορείτε να φέρετε και το δικό σας, εάν διαθέτετε. 

 

H δράση Open Space/Ανοιχτός Χώρος πραγματοποιείται στην Βρύση του Δικαίου με την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Ν.Κυνουρίας.

 

Η Αγγελική Παπαδάτου είναι χορογράφος, somatics instructor, εναλλακτική θεραπεύτρια και δραστηριοποιείται στη περιοχή. Μένει στα Σαπουνακακαίικα. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της.

www.aggeloskoni.com

Η Χέλεν Νόακς είναι somatics instructor, δασκάλα yoga and chavutti massage εκπαιδεύτρια. Κατάγεται από την Αγγλία και την Κύπρο και μένει στην Σαμπατική. Για παραπάνω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της.

www.helennoakes.net

Το Kυνούριο Σώμα είναι ένα εγχείρημα δικτύωσης ανθρώπων που ασχολούνται με πρακτικές και δραστηριότητες δημιουργικών τεχνών και ευεξίας.

Συνεργάζονται συνδυάζοντας τις γνώσεις τους, για να διαμορφώσουν ένα πρωτότυπο και πρωτοποριακό πρόγραμμα με εργαστήρια και δράσεις. 

Για τις δράσεις της ομάδας μπορείτε να ενημερωθείτε:

FΒ & Ins:      Kynourio Soma

Email: kynouriosoma@gmail.com

Κυνούριο Σώμα