Video spot από το 4ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης στο Λεωνίδιο

1
min read
A- A+
read
4ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης στο Λεωνίδιο

Το 4ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης 2022 στο Λεωνίδιο αποτέλεσε για μία ακόμα χρονιά το κορυφαίο αθλητικό event στην Νότια Κυνουρία και ένα από τα πιο ιδιαίτερα αθλητικά πρότζεκτ του νομού Αρκαδίας.

Το τριήμερο 3-4-5 Νοεμβρίου του 2022 αθλητές - αναρριχητές από όλο τον κόσμο βρέθηκαν στο Λεωνίδιο για να συμμετάσχουν στο 4ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης  κατατάσσοντας το Λεωνίδιο ως έναν από τους καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς.

Ταυτόχρονα πάνω από 700 επισκέπτες, λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος ήταν στο Λεωνίδιο για να λάβουν μέρος και να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το τόσο ξεχωριστό event το οποίο χρόνο με τον χρόνο κερδίζει όλο και ψηλότερα την θέση του στο κορυφαίο στερέωμα.

Παράλληλα με το 4ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης η περιοχή μας ανέδειξε τα δικά της πολιτιστικά στοιχεία στους επισκέπτες της σε έναν συνδυασμό αθλητισμού , πολιτισμού και διασκέδασης με το Λεωνίδιο να γεμίζει φως και να προσφέρει μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων στους επισκέπτες.

Στο 4ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης αγωνίστηκαν καταξιωμένη στον αναρριχητικό χώρο αθλητές όπως ο Didrie Wolownick, η Anak Verhoeven και ο Nilis Favre.

Πάθος, θέληση, επιμονή, δύναμη… Το Λεωνίδιο έδωσε ξανά το δικό του στίγμα στον χώρο της αναρρίχησης.

Δείτε το βίντεο με εικόνες από το 4ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης 2022. 

Δείτε επίσης το φωτορεπορτάζ του ExploreSouthKynouria.gr από το Φεστιβάλ